Konika Minolta AccurioPrint

Konika Minolta AccurioPrint C3070L

Последната придобивка на „Бит и техника“ ООД за къси и средни тиража Konica Minolta AccurioPrint C3070L бе инсталирана в производствената база на Оле принт през  2018 г.

С модерната технология за обработка на цветовете, тази цветна дигитална машина е създадена специално, за да отговори на основните изисквания за качество, надеждност, лекота на употреба и икономичност, които имат печатниците, рекламните агенции и офисите с голям обем на печат.
Цифровата цветна машина осигурява впечатляващата скорост от 60 цветни отпечатъка в минута.

Качеството на печат е изключително – с несравнима яснота и точност на изображенията, разделителна способност на печат от 1200 x 1200 точки на инч и 8 битова дълбочина на цвета и печат с полимеризирания тонер Simitri® HD E.

Медии за печат

Впечатляваща гъвкавост по отношение на медиите. Благодарение на въздушно-струйното подаване на хартия и капацитет от до 4 250 страници за печат на дълги тиражи, обхвата от медии, върху които печата Konica Minolta е доста голям – хартии, включително до 350 гр./кв.м, текстурирани хартии, метализирани картони, както и офсет за дигитален печат. Разнообразието от медии, на които печатаме ни дава възможност да предложим на Вас – нашите партньори и клиенти, атрактивни рекламни материали на ниски цени.

Формат

Освен стандартния размер CreoMax (330×487мм), днес с Konica Minolta AccurioPrint C3070L можем да Ви предложим печат и на дълъг формат с размер 330х1000 мм. Няма да има нужда да плащате скъпи подготовки за къси тиражи на офсетови машини, когато искате да разпечатате изделие с подобен размер.

Този размер Ви дава възможност за печат, както на дипляна или меню с много сгъвки, така и на панорамна снимка или уникален персонализиран гръб за календар. Възможностите са много, идеите също, единственото, което трябва да направите е да дойдете в нашия офис с и сами да се уверите в качеството на отпечатъка.

Konika Minolta AccurioPrint C3070L

Как да ни намерите

Телефон:

Viber:

0885/956 866