Лазерен Листов Печат

Лазерен Листов Печат

За всеки клиент, който цени идеите си, държи на качеството и иска кратки срокове за изработка на желаните печатни изделия,,цифровата печатна техника на Оле Принт е правилното решение.

Лазерният печат е чудесен избор и за малки тиражи. Печатът се извършва директно от клиентския файл (без филми и пластини), който може да бъде PDF, EPS, CDR, AI, JPEG и много други. Използвайки нашите решения за цифров печат, имате възможност за персонализация на всяко копие, недостъпна за офсетната технология. Ако искате например да отпечатате сто календара с имената на сто ваши клиенти, просто трябва да ни подадете един файл с дизайна на календара и таблица в MS Excel с имената на клиентите си. Със същата лекота можете да отпечатате персонализирани покани, каталози и много други.

Използваната от Оле Принт цифрова печатна техника на фирма Konica-Minolta и MGI – Франция, предлага двустранен печат с перфектен регистър лице–гръб за безпроблемни довършителни операции върху различни видове хартии и картони с тегло от 70 до 300 г/ кв.м, самозалепващи се медии и много други.

Използвайки дигиталните печатни машини на Оле Принт, вие и вашите клиенти си осигурявате бърз, качествен и ценово ефективен печат на флаери, визитки, дипляни, брошури, каталози, книги с меки и твърди корици, формуляри, плакати, менюта, календари и много други.

За запитвания за цени използвайте този е-mail: office@oleprint.eu. За да сме ви от най-голяма полза и за да можем да ви отговорим възможно най-бързо и коректно с цена и срокове за изработка, уточнете в писмото си основните характеристики на интересуващото ви изделие, а именно:

  1. Тип (каталог, флаер, дипляна и др.)
  2. Размер (за предпочитане е обрязаният размер на изделието)
  3. Цветност (4+4 по CMYK, 4+0 по CMYK, 1+1 по CMYK, 1+0 по CMYK или употреба на пантонни цветове)
  4. Обем (корици и брой на страниците, ако има такива)
  5. Медия (картон или хартия – офсет, хромова, LWC и др., както и техния грамаж)
  6. Тираж (в колко броя трябва да се отпечата изделието)
  7. Довършителни операции (биговане, концево шиене, шиене с телчета и др.).
Лазерен листов печат

Как да ни намерите

Телефон:

Viber:

0885/956 866