Офсетов печат

Офсетов печат

Офсетовият печат е най-разпространената технология, която позволява да се печата с високо качество и ниска себестойност върху хартия и картон. Този тип печат се отличава с ниски производствени разходи и е подходящ за високи тиражи. В зависимост от нуждите на клиента и желанията на дизайнерите се използват стандартни мастила, които са в четирите основни цвята (Cyan, Magenta, Yellow K – black, придобили гражданственост като CMYK), както и пантонни цветове – тогава, когато трябва да бъдат пресъздадени цветове, непостижими неосъществими чрез смесването на основните, както и за особени специфични цветове в различни лого, запазени марки и други.

Посредством тази технология ние в Oleprint можем да изпълним поръчките ви за: календари, флаери, брошури, дипляни, каталози, плакати, книги, списания, учебни помагала, джобове за CD, папки, карти, картонени кутии и опаковки, хартиени торбички и много други.

За запитвания за цени използвайте този е-mail office@oleprint.eu . За да сме ви от най-голяма полза и за да можем да ви отговорим възможно най-бързо и коректно с цена и срокове за изработка,  уточнете в писмото си основните характеристики на интересуващото ви изделие, а именно:

  1. Тип (каталог, флаер, дипляна и др.)
  2. Размер (за предпочитане е обрязаният размер на изделието)
  3. Цветност (4+4 по CMYK, 4+0 по CMYK, 1+1 по CMYK, 1+0 по CMYK или употреба на пантонни цветове)
  4. Обем (корици и брой на страниците, ако има такива)
  5. Медия (картон или хартия – офсет, хромова, LWC и други, както и техния грамаж).
  6. Тираж (в колко броя трябва да се отпечата изделието)
  7. Довършителни операции (биговане, концево шиене, шиене с телчета, Ув лак и т.н.).

В случай че се нуждаете от допълнително съдействие, ще се радваме да ви помогнем с информация и съвети на manager@oleprint.eu .

Офсетов печат

Как да ни намерите

Телефон:

Viber:

0885/956 866